Sports Computing AS – KickerAce

Vil du være med og eie en bit av norsk sportsteknologi, sammen med fotballstjerner som Ole Gunnar Solskjær, Ronny Johnsen, Kristian Thorstvedt og Ola Brynhildsen? Sjakkstjerne Magnus Carlsen er også med på laget. Sports Computing utvikler banebrytende, AI-basert sports teknologi for mobiltelefonen, som analyserer skudd og teknikk i appen KickerAce. En meget brukervennlig, skalerbar og konjunktur avhengig teknologi, som nå skal løftes ut til fotballspillere over hele verden!

Kjell Heen, Gründer Sports Computing AS

Hør fra Sports Computing gründer Kjell Heen, om hvordan vår teknologi bak KickerAce muliggjør nøyaktig analyse av utførelse av et skudd samt hastighet, treffpunkt, spinn og bane for en fotball, kun ved bruk av smarttelefonens kamera. Ved å bruke skyteknologi er KickerAce maskinvare og OS uavhengig. Computer Vision (CV), Artificial Neural Networks (ANN) og Augmented Reality (AR) går alle under fellesbetegnelsen Artificial Intelligence fAIg og benyttes hos oss for video- og bildeanalyse.

Forretningsmodell bak Sports Computing AS

KickerAce bygger på filosofien om å skape aktivering og øke kvaliteten på egentrening. På bakgrunn av dette så er KickerAce Basic en gratis applikasjon hvor alle med en smarttelefon kan laste ned og delta. For brukere som ønsker utvidede funksjoner, vil det være en premium modell som man kan abonnere på. I tillegg har KickerAce plattformen flere B2B modeller. I tillegg til nåværende inntektsstrømmer, vil data være en ekstra faktor som vil spille inn når KickerAce når en viss brukermasse.

KickerAce User and Partner Programs

 

Vil du lære mere om Sports Computing AS, KickerAce og hvorfor DU bør bli en del av vårt team? Se vår full presentasjon her –

https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQM0Uto17OHQsiyZmgPs50xym85ioTTzeewWTavjX0rnbMVdfM3QqwZh36pruZpWMBV8spoKIDipSqh/pub